Menu

De digitale revolutie biedt enorme kansen - ook voor úw organisatie!

Media apps

Een goede gebruikerservaring staat voorop bij het maken van media-applicaties. Wij ontwerpen en bouwen pakkende applicaties om digitale content bij uw klanten te brengen. Voor web en mobile!

Big data & advanced analytics

Wij gaan veel verder dan data visualisatie. Met onze end-to-end analytics maken wij van uw data pakkende inzichten en maken en doen wij voorspellingen en aanbevelingen voor uw business. Altijd up-to-date en beschikbaar voor de hele organisatie.

Office automatisering

Digitale technologie kan een grote impact hebben op uw manier van werken. Wij bouwen applicaties in Microsoft Office die bijna elke complexe taak in uw organisatie kan automatiseren. Onze partners profiteren van onze slimme oplossingen, of het nu gaat om administratieve taken of complexe scenarioanalyse en rapportagetools. Voor snelle prototypes en blijvende implementaties.

Intranet

Een goed intranetplatform zorgt voor een betere interne samenwerking en grotere betrokkenheid van uw medewerkers. Wij helpen u met de bouw van een compleet nieuw platform, of om het maximale uit uw bestaande intranet te halen.

Uw situatie is uniek

Uw bedrijf is natuurlijk uniek. Maar wij begrijpen de meeste uitdagingen in uw sector. We hebben de expertise en bieden oplossingen op maat voor u, in verschillende sectoren:

Logistiek Financiële diensten Gezondheidszorg Mijnbouw Consulting Entertainment Technologie Energie

Herbouw van een bestaand Apotheek Informatiesysteem – met succes!

Een mooi voorbeeld van hoe herbouw van een bestaand systeem onze klant een grote voorsprong op haar concurrenten heeft gegeven.

U kunt op ons rekenen!

Wij leveren oplossingen in de allernieuwste technologie. Wij leren uw business door en door kennen. Wij maken er samen met u een succes van. Dat beloven we!

Cases van klanten. De digitale revolutie in praktijk.

Applicatie voor objectvirtualisatie

Sprout: een applicatie voor objectvirtualisatie voor 2D en 3D printers

Met onze simpele maar intuïtieve applicatie tilt HP het scannen van documenten naar een hoger niveau.

 

 

 

 

Feedbackbeheer

Feedbacksysteem voor het optimaliseren van diensten

De handige inzet van technologie geeft deze internationale organisatie toegang tot real-time informatie over kanttevredenheid om haar dienstverlening direct te kunnen optimaliseren!

 

Netwerk- en reisassistent voor in hotels

Zakelijke reisassistent: een prijswinnende applicatie!

Een applicatie die de toekomst van zakenreizen kan veranderen!

 

 

 

 

 

Laatste blogartikelen

Google op ‘big data’ en je krijgt zo’n 225 miljoen resultaten. Data is het nieuwe goud – of de nieuwe olie, zo je wilt. Dat ...

In mijn vorige blog heb ik het gehad over de groei naar volwassenheid op het gebied van Business Intelligence (BI). Waar be ...

Voornaam
Achternaam
E-mailadres


Geinspireerd geraakt?

Laten we samenwerken!